Wout Van Aert ziet het somber in: “Van dat idee heb ik al lang afscheid genomen“ Sport
Sport

Wout Van Aert ziet het somber in: “Van dat idee heb ik al lang afscheid genomen“

Wout Van Aert ziet het somber in: “Van dat idee heb ik al lang afscheid genomen“

Aan het seizoen van Wout Van Aert kwam deze zomer abrupt een einde na de vreselijke val in de tijdrit van de Ronde van Frankrijk.

HLN vroeg naar aanleiding van de uitreiking van de Kristallen Fiets of het tussenseizoen van Wout alleen hard werken was, of kon hij ook wat genieten van zijn vrije tijd? “Toen ik net gevallen was, heb ik vrij snel de klik gemaakt: ‘Fijn, nu kan ik ook wat leuke dingen doen met Sarah’. Maar dat was in de overtuiging dat ik in september volop aan het trainen zou zijn en dat ik nu al aan het crossen was."

“Wishful thinking", zegt Wout Van Aert. "Toen het allemaal veel ernstiger bleek, was het vooral frustrerend. Ik ging naar de kinesist met als enige zekerheid dat ik er de volgende dag opnieuw zou zitten. Voor de rest kon ik geen plannen maken."

“Natuurlijk heb ik ook leuke dingen gedaan, maar ik heb al weken geleden afscheid genomen van het idee dat er zoiets bestaat als een weekend", aldus Van Aert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws