-->

André Hazes neemt drastisch besluit in verband met zijn nieuwe liefde Bridget Maasland: “Ik kan het gewoon niet”

André Hazes neemt drastisch besluit in verband met zijn nieuwe liefde Bridget Maasland: “Ik kan het gewoon niet”
Woensdag 4 December 2019 - 09:30   I   Foto: Instagram   I  Bron: RTL Boulevard  I  

André Hazes (26) en zijn nieuwe vlam Bridget Maasland (45) laten de kritiek al lang niet meer aan hun hart komen en praten vrijuit over hun relatie.

Zo verklapte André in RTL Boulevard dat Bridget mee Kerstmis zal vieren bij zijn moeder. “Ik vind kerst liefde, die dagen spendeer je met de mensen van wie je houdt”, aldus de zanger. Met zijn moeder heeft hij ook weer een goede band, en dus brengt hij zijn nieuwe liefde gewoon mee om kerst te vieren. “Eerste kerstdag ben ik met mijn kind, tweede kerstdag met familie. Dan zal Bridget erbij zijn, ja”, besloot André.

Voorbije zomer werkte André trouwens al aan een kerstalbum, ‘Een Gouden Kerst’ geheten. “Kerstmis moet zoet en melancholisch zijn”, zei hij. Al zal hij zijn eigen plaat niet snel zélf opleggen. De zanger kan zichzelf namelijk niet aanhoren. “Ik vind het de hel als ik ergens kom en iemand draait iets van mij, dat vind ik het ergste wat er is”, klinkt het. “Ik ga dan ook echt weg. Nu met die kerstplaat ga ik ook niet naar mezelf luisteren, er zijn zoveel betere. Michael Bublé of zo, dan luister ik wel naar hem."

TAGS  I  André Hazes  I  Bridget Maasland  I  shownieuws