-->

Er komt opnieuw een gloednieuw personage bij in Familie: “Dit staat er te gebeuren”

Er komt opnieuw een gloednieuw personage bij in Familie: “Dit staat er te gebeuren”
Woensdag 4 December 2019 - 08:30   I   Foto: Medialaan   I  Bron: HLN  I  

Niet zo lang geleden werd bekendgemaakt dat Karen Damen de cast van 'Familie' zou vergezellen. Nu komt de populaire tv-soap met weer een nieuwe naam op de proppen.

Dorien Reynaert (30), bekend van haar rol als Femke in ‘De Buurtpolitie’, zal binnenkort te zien zijn in ‘Familie’. Vorige week was ze voor het laatst te zien in ‘De Buurtpolitie, maar het zal nog tot februari duren vooraleer we ze aan het werk zien in haar nieuwe rol.

In ‘Familie’ zal Dorien de rol van Alex op zich nemen. “Een jonge vrouw die toevallig in het verhaal belandt, maar daarna voor suspense zal zorgen”, zegt ze. “Een personage met serieus wat pit - en dat staat me wel aan. Alex heeft scherpe kantjes en ongewone trekjes. Dat mag ik allemaal spelen. Heel boeiend, dus."

“Alex is een tijdelijke gastrol, maar één die zal opvallen en veel in gang zal steken. Zelfs als ze nadien verdwenen is. Vooral met Erika Van Tielen (Amélie) en Yanni Bourguignon (Cédric), zij worden mijn belangrijkste tegenspelers.” Haar eerste opnamedag staat volgende week gepland.

TAGS  I  Familie  I  shownieuws  I  Dorien Reynaert  I  De Buurtpolitie