Woensdag 4 December 2019 - 19:00   I   Foto: Iradio  I   Bron: Gazet van Antwerpen  I   door Redactie

Een heuse klopjacht in het drugsmilieu: om deze man draaien de aanslagen in Antwerpen

Een heuse klopjacht in het drugsmilieu: om deze man draaien de aanslagen in Antwerpen

Verschillende bendes zijn op zoek naar slechts één man: een crimineel die grote hoeveelheden cocaïne zou zijn kwijtgeraakt. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

De aanslagen in Antwerpen en Wommelgem zouden draaien om Gabriël C. Deze verdween spoorloos nadat hij met enkele handlangers een grote hoeveelheid cocaïne kwijtspeelde. Ook zijn advocaten hebben er het raden naar waar hun cliënt zich bevindt. “We hebben hem al enkele maanden niet meer gezien of gehoord”, klinkt het.

In het drugsmilieu geloven ze natuurlijk niet dat de cocaïne zomaar ‘kwijt’ is. Gabriël C. wordt ervan beschuldigd dat hij de drugs achterhoudt om ze zelf te verkopen. Verscheidene bendes houden nu een ware klopjacht op de man en schuwen daarbij het geweld niet. Vorige week was er de mislukte granaataanslag in Deurne, op het adres waar familie van C. zou wonen.

De dag erna wordt er geschoten op de uitbater van een telefoonwinkel in Borgerhout. De man zou banden hebben met C. De granaatontploffingen in Merksem en Wommelgem worden dan weer gelinkt aan deze schietpartij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerpen  I  Wommelgem  I  drugs  I  n365