Clement haalt zwaar uit bij Club: "Daarom heb ik Okereke snel vervangen" Sport
Sport

Clement haalt zwaar uit bij Club: "Daarom heb ik Okereke snel vervangen"

Clement haalt zwaar uit bij Club: "Daarom heb ik Okereke snel vervangen"

Club Brugge wist zich pas na strafschoppen te plaatsen voor de kwartfinales in de beker op het veld van Oostende. Coach Philippe Clement is allerminst tevreden.

"Ik ben zwaar teleurgesteld over het tegendoelpunt en onze eerste helft - ik had mijn spelers er nog zo voor verwittigd. Maar wat we lieten zien, was niet het DNA van Club. Te weinig tempo, engagement, diepgang... Er was heel veel te weinig. Dit was veruit onze slechtste eerste helft", foeterde Clement tegenover HLN.

"Dat ik Okereke na een halfuur verving, was geen signaal. Ik zag wat ik zag. Het is spijtig voor hem, want op training had hij heel goede dingen geëtaleerd. Maar David zat niet in de match. Kan gebeuren. Hij heeft nog moeite met de opeenvolging van wedstrijden - hij is nog jong, hé. En als ik zal uitleggen waarom ik hem gewisseld heb, zal hij het wel begrijpen. David is een positieve jongen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws