Zware opdoffer voor An Swartenbroekx van F.C. De Kampioenen: “Een echte lijdensweg” Buitenland
Buitenland

Zware opdoffer voor An Swartenbroekx van F.C. De Kampioenen: “Een echte lijdensweg”

Zware opdoffer voor An Swartenbroekx van F.C. De Kampioenen: “Een echte lijdensweg”

An Swartenbroekx was in september te gast op de boot bij Gert Verhulst en James Cooke in ‘Gert Late Night’. Daar botste ze tijdens het ‘bungeedansen’ tegen James en scheurde zo haar mediale band.

"Bij de eerste diagnose zeiden ze dat het na zes weken met een brace weer in orde zou zijn. Maar toen ik toch een MRI liet nemen, bleek de scheur toch veel erger”, zegt An in Dag Allemaal. “Er werd ook een kraakbeenletsel vastgesteld. Gevolg: twee à drie maanden een brace en veel kinesitherapie."

“En toen liep ik twee ontstekingen op, moest ik rusten en weer van nul beginnen met mijn kine. Ja, het is al een hele lijdensweg geweest”, zegt ze. Heeft ze James nog gehoord sinds het ongeluk? “Hij heeft me al een doos pralines gegeven en regelmatig krijg ik een berichtje van hem, om te horen hoe het met me gaat. Begrijpelijk, door dat ongeval ben ik ook voor een deel werkonbekwaam: ik heb al jobs moeten afzeggen”, aldus An.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws