Donderdag 5 December 2019 - 16:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Story  I   door Redactie

Joe-presentatrice Anke Buckinx neemt ingrijpend besluit: “Gedaan!"

Joe-presentatrice Anke Buckinx neemt ingrijpend besluit: “Gedaan!

Anke Buckinx (39), presentatrice bij radiozender Joe, heeft zichzelf een zeer bepaald doel gesteld. Dat kondigde ze vorige week aan tijdens haar ochtendshow met Sven Ornelis.

De bedoeling was om tegen de feestdagen haar zwangerschapskilo’s kwijt te spelen. “In totaal kwam ik zo’n dertig kilo aan en ik weeg er nog steeds acht te veel. Géén wereldramp, I know, maar ik zou zo graag weer in mijn ‘oude’ kleren passen”, schrijft ze in haar gloednieuwe column in Story.

Daarom stelt Anke een doel: haar overtollige kilo’s nú aanpakken. “De komende weken ga ik gezond eten, veel water drinken en zo weinig mogelijk snoepen”, laat de Joe-presentatrice weten. “Gedaan met chips, chocolade, ijsjes, cola light en frietjes! En met dat laatste heb ik het superlastig, want Belgische frietjes zijn het liefste wat ik eet."

Teleurgesteld

Toch liep tot dusver niet alles volgens plan. “Heel eerlijk: mijn eerste dieetweek was al ‘gene vette’, haha. Ik verloor amper honderd gram”, schrijft ze. “Je kan je dus wel voorstellen dat ik best teleurgesteld ben. Oké, ik heb één keer gezondigd – met een eclair op het werk. Maar verder heb ik me echt wel massa’s lekkere dingen ontzegd”, klinkt het met enige fierheid.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Joe  I  Anke Buckinx  I  shownieuws