Donderdag 5 December 2019 - 17:30   I   Foto: Facebook   I   Bron: HLN  I   door Redactie

Grote ongerustheid over zanger Jan Smit: “Dit houdt hij niet vol”

Grote ongerustheid over zanger Jan Smit: “Dit houdt hij niet vol”

Er heerst grote ongerustheid over zanger Jan Smit. Gerard Joling denkt alvast te weten wat er precies aan de hand is.

Jan Smit deelde twee weken geleden nog een boodschap op Instagram waarin hij verklaarde om tot eind dit jaar zijn agenda vrij te maken omdat hij “momenteel te veel hinder van lichamelijke klachten” ondervindt. “Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen”, klonk het.

Toch gelooft niet iedereen dat Smit zomaar een keelontsteking heeft. Gerard Joling denkt alvast te weten wat er wél met hem aan de hand is. “Ik denk niet dat het alleen stemproblemen zijn, ik denk dat Jan gewoon een vette burn-out heeft. Ik denk dat Jan gewoon even gas terug moet nemen. Ik heb het zelf tien jaar geleden ook gehad. Het is soms net een speeltuin waar je inzit. Alles is leuk, en dan is het lastig om keuzes te maken."

Uitgeput

Ook Jan Dulles, een Nederlandse zanger die erg populair is bij onze noorderburen, maakt zich grote zorgen. “Hij is echt uitgeput”, vertelde hij. “Hij ziet er niet goed uit. Zo is hij een kilo of dertien afgevallen, op een gegeven moment houdt je lichaam dat niet meer vol."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jan Smit  I  shownieuws  I  Gerard Joling  I  Jan Dulles