Het wordt zeer onstuimig weer met veel regen en hevige rukwinden Royalty
Royalty

Het wordt zeer onstuimig weer met veel regen en hevige rukwinden

Het wordt zeer onstuimig weer met veel regen en hevige rukwinden

Vandaag wordt het op de meeste plaatsen zwaarbewolkt tot betrokken. Ten noorden van Samber en Maas zijn er perioden met regen of motregen. Elders is het droger, meldt het KMI. De maxima liggen tussen 3 graden in de Hoge Venen en 9 graden in het westen van het land. De wind waait matig uit zuid tot zuidwest.

Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt tot betrokken met perioden van regen. Ten noorden van Samber en Maas valt er soms matige regen. De minima liggen tussen 1 graad op de Ardense hoogte en 9 graden in het centrum van het land. Er waait een matige of soms vrij krachtige zuidenwind later ruimend naar zuidwest met rukwinden tot 55 km/u.

Donderdagvoormiddag is het op veel plaatsen zwaarbewolkt met regen. Vanaf het westen krijgen we opklaringen, maar ook nog enkele buien. De maxima schommelen tussen 3 of 4 graden in de Hoge Venen en 8 of 9 graden in het centrum. De wind waait matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten met pieken tot 60 à 70 km/h.

Vrijdag is het bewolkt en winderig met af en toe regen. Maxima van 9 of 10 graden in het centrum van het land bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind met pieken tot 70 km/u. Vrijdagnacht neemt de wind verder toe met rukwinden tot 80 km/u.

Weekend

Van zaterdag tot maandag blijft het onstuimig met regen en vrij veel wind. Het is zacht, vooral dit weekend, met maxima rond 10 graden. Vanaf dinsdag wordt het mogelijk droger en rustiger met enkele opklaringen. Maxima tot 6 of 7 graden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws