Vrijdag 6 December 2019 - 09:30   I   Foto: Vijf  I   Bron: Zita  I   door Redactie

Razende Pommeline haalt zwaar uit: "Wat is het fucking probleem man?"

Razende Pommeline haalt zwaar uit:

Pommeline heeft op de sociale media hard uitgehaald naar de pers. Ze staat op de cover van TV-Familie met haar nieuwe vriend Cirio. Er is echter ook een plaatsje gereserveerd voor Fabrizio, haar ex.

Het weekblad omschrijft Fabrizio als 'zielepoot'. Dat gaat voor Pommeline te ver. “Daarom haat ik dus interviews. Ze blijven zagen voor een interview over mij en Cirio. Ik heb een paar keer ‘nee’ gezegd. Uiteindelijk zeg ik ‘ok’, op één voorwaarde; alsjeblief, laat Fabrizio er buiten. Die jongen heeft er niets meer mee te maken. Wij komen goed overeen. Wij kunnen gewoon normaal doen tegen elkaar”, aldus Pommeline in haar Instagram Stories.

"Waarom moet dit? Ik snap het niet. Willen jullie ruzie stoken? Wat is het fucking probleem man? Doe eens even normaal! ‘Zielenpoot’ Fabrizio… Ok, die jongen heeft fouten gemaakt, maar dan nog! Ik heb hem die fouten vergeven. Ik vergeet niet, ik vergeef. We zijn een halfjaar verder. En nog moeten jullie drama blijven maken. Stop er alsjeblief gewoon mee. Dank u."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Pommeline  I  Temptation Island  I  shownieuws