Zeer slecht nieuws over Joris uit Blind Getrouwd Buitenland
Buitenland

Zeer slecht nieuws over Joris uit Blind Getrouwd

Zeer slecht nieuws over Joris uit Blind Getrouwd

Twee weken geleden stelde Joris Brauns, voormalig deelnemer van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, op Instagram zijn nieuwe vriendin Eva voor. "Ze is de beste. Ik hou van jou, voor altijd, Eva", klonk het.

Maar het zit Joris alweer niet mee in de liefde. Het Nieuwsblad bevestigt dat het koppel sinds woensdag uit elkaar is. “We waren goed drie maanden samen, al was dat vooral onder de radar. Zelfs voor vrienden en familie, omdat we onze relatie in alle rust een kans wilden geven. Het is niet makkelijk als iedereen altijd een mening over je klaar heeft, of een bepaald beeld heeft van jou omdat ze je op tv zagen”, zegt hij.

“Onderweg drukten we al twee keer de pauzeknop in. Dat ik sinds Blind getrouwd veel berichtjes krijg, bracht haar in een soort paniekmodus en leidde ertoe dat ze meer en meer bevestiging nodig gehad. Maar verder geen kwaad woord, want ik gun haar alle geluk”, aldus Joris.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws