Mama verliest vier kinderen in brand: "Ze leefde voor haar kids. Hoe moet ze hiermee verder?" Buitenland
Buitenland

Mama verliest vier kinderen in brand: "Ze leefde voor haar kids. Hoe moet ze hiermee verder?"

Mama verliest vier kinderen in brand: "Ze leefde voor haar kids. Hoe moet ze hiermee verder?"

Vier kinderen zijn gestorven in een brand in het Engelse Stafford. "Ze hadden geen schijn van kans", vertellen de buren nu. De mama van vijf kinderen blijft nu nog met één achter.

Om 2.40 uur ’s nachts brak de brand uit, meldt de politie. De hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plaatste. Intussen waren drie van de inwoners erin geslaagd om het brandende huis te ontvluchten. Twee van hen waren volwassenen, één was een kind. De brandweer doorzocht het puin. Later bevestigde de politie de dood van de vier kinderen die niet levend aan de brand konden ontsnappen.

Natalie Unitt (24) kon ontsnappen aan de brand met haar partner Chris Moulton en haar tweejarige zoon Jack. De andere kinderen, Riley (8), Keegan (6), Tilly Rose (4) en de driejarige Olly konden niet ontsnappen. De buren hoorden rond 2.30 uur een vreemd geluid. Een mama van drie kinderen stond op. "Ik rende naar de badkamer, waar ik de achterkant van hun huis kan zien. Ik zag de vlammen opstijgen vanaf hun slaapkamer. Het was alsof er een bom ontploft was. Natalie en Chris hadden dekbedden over hun schouders en hadden de baby bij hen. Natalie was aan het roepen 'Mijn baby's, mijn baby's'. Ik realiseerde me meteen dat de andere kinderen nog binnen waren. Ze hadden geen enkele kans."

Sophie Flood, een andere buur van Natalie, legt uit hoe de kinderen alles voor haar waren. "Mama zijn was alles wat ze wilde. Ze leefde voor haar kinderen. Dat was de hele wereld voor haar en ze heeft nu vier kinderen verloren. Ik weet niet hoe ze hiermee zal kunnen omgaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws