Zaterdag 7 December 2019 - 11:00   I   Foto: Facebook  I   door Redactie

Kijkers van Thuis schrikken zich rot: “Hoe kan dat nu?”

Kijkers van Thuis schrikken zich rot: “Hoe kan dat nu?”

In de populaire Één-serie ‘Thuis’ gaat het leven van dokter Ann sinds lange tijd weer z’n normale gangetje. De kijkers blijven echter met een vraag achter.

Zo is er momenteel een rondvraag op sociale media waar verschillende fans enorm twijfelen over het appartement waar dokter Ann en dokter Judith tegenwoordig dikwijls in gezien worden. En de vraag lijkt simpel: “Dat appartement, van wie is dat nu eigenlijk?"

Maar zo evident is het antwoord niet. Zeer veel eerlijke reacties geven aan dat er maar weinig mensen zijn die dit weten. De namen van Tania, Tom en zelfs Joren doen de ronde. Één trouwe ‘Thuis’-kijker komt uiteindelijk met de oplossing: “In de tijd hadden Judith en Tom dat appartement gekocht en hebben ze boven een studio gemaakt voor Ann. Maar het zijn inderdaad de eerste keren dat het in beeld komt."

Toch is niet iedereen overtuigd. Zelfs niet van het feit dat de ruimte wel degelijk een appartement is. “Hoe kan dat nu een appartement zijn? Je kan de tuin zien”, klinkt het bedenkelijk bij iemand.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  Ann  I  shownieuws