Zaterdag 7 December 2019 - 12:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story  I   door Redactie

Silvy De Bie doodsbang: “Hij stond plots in mijn kleedkamer”

Silvy De Bie doodsbang: “Hij stond plots in mijn kleedkamer”

Dancegroep Sylver bestaat twintig jaar. Zangeres Silvy De Bie vertelt in Story over de hectische beginjaren die ze aan de zijde van DJ Wout Van Dessel meemaakte.

"We maakten de meest waanzinnige dingen mee”, zegt Silvy. “Samen optreden met Alicia Keys, zingen in Top of the Pops op BBC, belaagd worden door fans in shoppingcenters zodat de security ons moest ontzetten… In het buitenland werden we op handen gedragen. Een groot verschil met België. Hier was het respect niet zo groot, er werd zelfs neergekeken op dancemuziek."

In Rusland hield Silvy er zelfs een stalker aan over. En die ging ver, heel ver. “Die jongen stond mij telkens in de luchthaven op te wachten”, zegt ze. “Vreemd, hij wist mij steeds te vinden. Soms stond hij plots aan mijn hotelkamer of in mijn kleedkamer. Hij volgde mij van stad tot stad. Heel eng!"

Doodsbedreigingen

“Hij zei nooit iets, maar stond wel altijd naar mij te gluren met een vreemde blik. Hij maakte me zo bang dat ik hem begon te negeren, maar dat maakte het alleen maar erger. Ik kreeg op den duur zelfs doodsbedreigingen. Gelukkig is het vanzelf gestopt”, aldus de zangeres.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Silvy De Bie  I  Sylver  I  shownieuws