Ouders van Marieke Vervoort zijn helemaal in shock: "Dit is een mokerslag voor ons" Buitenland
Buitenland

Ouders van Marieke Vervoort zijn helemaal in shock: "Dit is een mokerslag voor ons"

Ouders van Marieke Vervoort zijn helemaal in shock: "Dit is een mokerslag voor ons"

De ouders van Marieke Vervoort zijn zeer ongelukkig met de fotoreportage over de laatste momenten van hun dochter. Vooral de foto van Marieke op haar sterfbed komen als een schok voor hen.

Vooral één foto doet erg veel pijn. Die waarop mama Odette Marieke een kus geeft op haar voorhoofd. Op dat moment is Marieke net gestorven. “Dat is zo’n intiem moment, zo privé, zo breekbaar, zo van ons, zo confronterend ook. Niemand buiten ons moet dat zien. En nu kan heel de wereld ernaar kijken. Die foto is een mokerslag voor ons”, zegt vader Jos Vervoort in Het Nieuwsblad.

Ondanks alles zullen de ouders van Vervoort het hierbij laten. “Het heeft geen zin te gaan procederen in de VS. Dat haalt toch niets uit. We gaan zelfs niet naar New York, al had Lynsey ons haar appartement daar wel aangeboden. We waren echt vrienden geworden. Jammer dat ze nu met zulke harde foto’s uitpakt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws