Zondag 8 December 2019 - 19:54   I   door Redactie

Anderlecht kan opnieuw niet scoren, fans fluiten Vercauteren uit

Anderlecht kan opnieuw niet scoren, fans fluiten Vercauteren uit

RSC Anderlecht heeft zondagavond opnieuw niet weten te winnen in de Jupiler Pro League. Thuis tegen Sporting Charleroi bleef paars-wit op een 0-0-gelijkspel steken. Play-off 1 halen wordt stilaan onmogelijk...

Na een teleurstellende eerste helft stond er nog steeds een 0-0-tussenstand op het scorebord. Onlogisch was dat niet, want geen van beide ploegen slaagde erin om grote kansen te creëren.

Het ging zowel voor als na rust goed op en af - na rust nam Anderlecht meer en meer het voortouw. Saelemaekers, Doku en Amuzu zorgden voor goede acties, maar die kregen uiteindelijk geen gevolg.

Penneteau houdt Charleroi recht

In de slotfase moest Penneteau Charleroi nog rechthouden. Hij pakte uit met een goede redding toen Sambi Lokonga een raket afvuurde. Het bleef echter 0-0 en zo wordt het voor Anderlecht steeds lastiger om play-off 1 te halen.

Opmerkelijk: in de slotfase kreeg Frank Vercauteren nog het hele stadion over zich heen toen hij uitblinker Saelemaekers naar de kant haalde. De fans begonnen massaal te fluiten om hun ongenoegen te uiten.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  voetbal  I  sport