Woensdag 6 Februari 2019 - 15:37   I   door Timothy Collard

Chelsea is furieus en rekent af met Thibaut Courtois

Chelsea is furieus en rekent af met Thibaut Courtois

Thibaut Courtois deed afgelopen weekend zijn beklag over hoe zijn vertrek bij Chelsea is gelopen. Bij de Londense topclub zijn ze evenwel niet erg opgezet met de uitlatingen van hun gewezen doelman.

"Chelsea heeft de Engelse media zijn eigen versie ingefluisterd over hoe de tumultueuze transfer van Thibaut Courtois (26) deze zomer is verlopen", schrijft Het Laatste Nieuws"De club zegt 'furieus' te zijn en betwist de uitspraken van Courtois in onze weekendkrant dat ze hem in maart een transfer had toegezegd en die belofte na het WK weigerde na te komen."

De reactie van Chelsea is niet echt fair, zo voegt de krant er nog aan toe. "De club vergat erbij te zeggen dat Real in de laatste week van het WK wel degelijk contact zocht en zijn prijs meedeelde. Alleen werd de hele operatie vertraagd door het feit dat Chelseas eerste keus Alisson enkele dagen na afloop van het WK Liverpool boven The Blues verkoos."

Kepa als alternatief voor Alisson

"Courtois bleef na een telefoontje met coach Sarri in de laatste week van de transferperiode weg van de training. Daarmee forceerde hij zijn transfer. Chelsea kocht uiteindelijk Kepa voor 80 miljoen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  sport  I  voetbal