Nantes eist dat Cardiff 17 miljoen betaalt voor verdwenen voetballer Sala Sport
Sport

Nantes eist dat Cardiff 17 miljoen betaalt voor verdwenen voetballer Sala

Nantes eist dat Cardiff 17 miljoen betaalt voor verdwenen voetballer Sala

Een nieuwe twist in het triestige verhaal rond Emiliano Sala. FC Nantes eist dat Cardiff City, de Welshe club die de Argentijnse aanvaller in januari pas had aangetrokken vooraleer hij met zijn vliegtuig van de radar verdween, de volledige transfersom van 17 miljoen euro betaalt.

De BBC meldt dat Nantes de volledige transfersom eist, en snel, of dat de Franse club anders gerechtelijke stappen onderneemt. Erg pijnlijk, zeker als je weet dat het nog niet eens zeker is of het lichaam van Sala al is gevonden.

Bij Cardiff zijn ze verbaasd over de manier van handelen van Nantes. "Dit op een moment dat reddingswerkers proberen een lichaam uit het wrak van het vliegtuig te bergen”, klinkt het.

Al is de Premier Leagueclub al voorbereid op het ergste. “Wij hebben topadvocaten aan het werk gezet die ons verzekeren dat we recht in onze schoenen staan", melden ze nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws