Dinsdag 10 December 2019 - 09:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal   I   door Redactie

Ex beschuldigt Joris uit ‘Blind Getrouwd’: “Daarom heb ik klacht ingediend”

Ex beschuldigt Joris uit ‘Blind Getrouwd’: “Daarom heb ik klacht ingediend”

In het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ werd Joris gekoppeld aan Annelies, al werd dat geen succes.

Vorige week kondigde Joris Brauns op Instagram plots prachtig nieuws aan. “Het is een zwaar jaar geweest, maar nu kan ik een geheimpje onthullen. Ik heb veel geleerd, maar het grootste geschenk dat ik in mijn leven kon krijgen is dit meisje. Ze is de beste. Ik hou van jou, voor altijd, Eva”, klonk het.

Deze relatie hield echter ook geen stand. “Eva en ik waren inderdaad een tijdje een koppel, maar die relatie is helaas niet goed afgelopen”, zegt Joris daarover. “Het klikte op den duur niet meer, dus hebben wij samen beslist om er een punt achter te zetten. Op het moment van de foto waren Eva en ik wél nog samen."

Klacht

“Toen ik die foto van ons online heb gezet, zijn er heel wat mensen berichten beginnen te sturen, zowel naar mij als naar haar” vervolgt hij. “En niet alleen gelukwensen, helaas. Er zaten ook enkele venijnige reacties bij, van jaloerse meisjes. Eva had het daar heel lastig mee."

Volgens Eva is het echter helemaal niet zo gegaan. “Onze relatie is al eerder stopgezet, en Joris heeft dit willen gebruiken om mij onder druk te zetten om onze relatie langer te behouden. Ook loopt er reeds een klacht tegen hem”, zegt ze aan Dag Allemaal. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Joris Brauns  I  shownieuws  I  Blind Getrouwd