Dinsdag 10 December 2019 - 11:30   I   Foto: VIER  I   Bron: Grazia  I   door Redactie

Rodanya en Morgan uit ‘Temptation Island’ hebben geweldig nieuws: “Dit had ik nóóit durven denken”

Rodanya en Morgan uit ‘Temptation Island’ hebben geweldig nieuws: “Dit had ik nóóit durven denken”

Het leek alsof Rodanya en Morgan ‘Temptation Island’ zonder problemen zouden doorstaan, maar na de opnames ontdekte Morgan echter dat Rodanya hem had bedrogen.

Om het nog erger te maken, bleek Rodanya ondertussen wel zijn kind te dragen. Wat was Morgan woest! Hij wou dan ook geen enkel contact meer met zijn ex en hun ongeboren kind. Intussen is Morgan helemaal tot inzicht gekomen.

“De eerste vijf maanden van 2019 waren dráma, maar in de loop van mijn zwangerschap kwam er een positieve kentering”, zegt Rodanya in Grazia. “Na mijn babyshower kwam Morgan gelukkig weer in beeld. Hij stuurde een berichtje dat hij zich eroverheen had gezet en betrokken wilde zijn. Daar ben ik blij mee, want stress is het laatste wat je kunt gebruiken als je zwanger bent."

Honderd procent

Ook voor haar was het een verrassing dat Morgan bijdraaide. “Zijn ommekeer heeft me verbaasd”, aldus Rodanya. “Als je me dit een half jaar geleden had gezegd, had ik het nóóit geloofd. Ik had überhaupt niet verwacht dat we nog door één deur konden, maar voor de kleine zijn we met elkaar in gesprek gegaan en dat heeft goed uitgepakt."

Al wil dit niet zeggen dat de twee weer een koppel vormen. “Morgan zal het kind erkennen, wat betekent dat hij rechten en plichten als vader heeft. Hij gaat er voor de volle honderd procent voor”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Morgan  I  Rodanya  I  Temptation Island  I  shownieuws