Bab Buelens doet erg opvallende uitspraak over haar vriend Vincent Banic: “Hij heeft ook iemand anders gekust” Buitenland
Buitenland

Bab Buelens doet erg opvallende uitspraak over haar vriend Vincent Banic: “Hij heeft ook iemand anders gekust”

Bab Buelens doet erg opvallende uitspraak over haar vriend Vincent Banic: “Hij heeft ook iemand anders gekust”

Bab Buelens speelt in de nieuwe Kampioenenfilm aan de zijde van meisjesidool Niels Destadsbader. De chemie tussen de twee spat van het scherm.

Dan is de voor de hand liggende vraag: Was zij niet bang dat haar vriend Vincent jaloers zou worden? “Ik heb dat niet bepaald op tafel gegooid”, zegt Bab in Story. “Vincent heeft hetzelfde beroep als ik, hé. Ik vond het wel gemakkelijker dat hij Niels kent. Ik denk dat hij meer schrik zou hebben van iemand die hij níet kan inschatten."

Maar die angst was dus zeker niet nodig, verzekert ze. “Trouwens, hij speelt ook een koppel met iemand anders, hé”, aldus Bab. “Hij moet ook kussen met Jasmijn (Van Hoof, nvdr.), want in ‘Familie’ is Guido nu samen met Stefanie. Dan denk ik: ‘Gij moogt het hebben, ik ook dan.’ Het is in evenwicht. Och, Vincent had er weinig over te zeggen, dus da’s goed."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws