Stijn heeft enorm slecht nieuws voor Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Het is genoeg geweest” Buitenland
Buitenland

Stijn heeft enorm slecht nieuws voor Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Het is genoeg geweest”

Stijn heeft enorm slecht nieuws voor Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Het is genoeg geweest”

Stijn en Nuria deden mee aan het eerste seizoen van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Ze hebben ondertussen twee zonen, Victor (1,5) en Théodore (bijna 3 maanden).

Een tweede kind heeft uiteraard een impact op een relatie, al geeft Nuria in Story wel toe dat ze stiekem droomt van een derde kindje, een meisje dit keer. “Volgend jaar beslissen we of er nog eentje bijkomt of niet”, zegt ze. “Ik wil die optie nog openhouden. We zijn al gezegend met onze twee mooie mannen, maar stiekem droom ik nog van een dochter."

“Voor we het geslacht van Théodore wisten, had ik bijna meisjeskleer- tjes gekocht, zo overtuigd was ik dat we een dochter gingen krijgen. Ik was helemaal in de war toen het opnieuw een jongen bleek te zijn.” Daar denkt Stijn dan weer helemaal anders over. “Voor mij zijn twee kinderen genoeg, uit praktische overwegingen. Nuria zal met heel wat argumenten over de brug moeten komen om me te overtuigen”, lacht hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws