Dinsdag 10 December 2019 - 17:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Actrice Barbara Sarafian kapot van verdriet: “Dit is niet juist, dit kán niet”

Actrice Barbara Sarafian kapot van verdriet: “Dit is niet juist, dit kán niet”

Barbara Sarafian heeft een moeilijk jaar achter de rug. Ze scheidde van haar man en de verwijten vlogen heen en weer.

Professioneel gaat het haar evenwel voor de wind. Het jurylid uit 'De Slimste Mens' schittert in de nieuwe film ‘All of Us’, een erg aangrijpende film die emotioneel erg veel teweegbracht bij haar. “Ik dacht vooral aan mijn moeder”, vertelt ze in Dag Allemaal. "Zij is tien jaar geleden ook aan kanker overleden. Dat verlies, die rouw, maken deel. Uit van mijn dagelijkse leven. Nog altijd, ja."

“De fases die de patiënten in de film doorlopen - van colère over verdriet tot loutering en aan- vaarding - ik heb dat allemaal van heel nabij zien gebeuren. Dat zijn allemaal kleuren in het afscheidspalet."

Afgerond

Toch overheersen de mooie herinneringen aan haar moeder. “We hebben zo veel gelachen samen. Ook diepe gesprekken gevoerd. Ik vroeg dan: ‘Hoe moet ik nu verder zonder u?’ En ze zei: ‘Hoe denk je? Ik zal hier zitten, sterke dame!’”, zegt Barbara, wijzend naar haar hart. "Alle gesprekken die we moesten hebben, hebben we gehad. Ik zit dus niet met een gevoel van: had ik haar dit nog maar gezegd of gevraagd. Het is afgerond. Enfin, dat dénk je toch", klinkt het.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Barbara Sarafian  I  shownieuws  I  De Slimste Mens