Woensdag 11 December 2019 - 09:30   I   Foto: Facebook  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Xandee vertelt openhartig over gezondheidsproblemen die ze nog steeds heeft: "Het begint mijn keel uit te hangen"

Xandee vertelt openhartig over gezondheidsproblemen die ze nog steeds heeft:

Na alle ellende is Xandee weer gelukkig. Sinds kort heeft ze opnieuw geluk gevonden in de liefde, bij Eric (37). "Het is nog pril, maar het voelt heel goed aan”, zegt Xandee in Dag Allemaal.

Xande kent haar nieuwe liefde Eric al twintig jaar. Het duurde dus lang vooraleer de vonk oversloeg."Tja, hoe gaat dat, je zit allebei in andere relaties... Weet je, het is eigenlijk op een heel stomme manier gegaan. Ik woonde in Sint-Truiden, bij mijn zus, en Eric is ook van daar. Op een dag vroeg hij of ik niet bij hem thuis naar het voetbal wilde komen kijken. Ik herinner het mij nog goed, ’t was de wedstrijd Anderlecht-­Sint-Truiden. Ik dacht: ‘Waarom niet?’ Dat was eigenlijk onze eerste date. Kort daarna zijn wij een koppel geworden", aldus Xandee.

Met de gezondheid gaat het nog steeds niet geweldig. "Pff, ik bekijk dat stapje per stapje. Mijn ene voet zal sowieso verlamd blijven. Ik heb een zogenaamde dropvoet, ik kan hem niet meer omhoog bewegen. Ik draag een brace, maar die past niet in elke schoen en dan moet ik echt opletten dat ik niet op mijn gezicht val. Ik heb ook nog een lek in een hartklep, maar dat wordt goed opgevolgd."

"Eén van mijn hartkleppen werkte nog maar voor dertig procent, en die hebben ze vervangen door een metalen klep. Maar er zit dus ook een lek in een andere klep. Zolang het niet erger wordt, kan ik daar gewoon mee blijven rondlopen. Gelukkig, want na alles wat ik vorige keer heb meegemaakt (tijdens een hartoperatie werd Sandy’s lies per ongeluk geperforeerd, waardoor ze problemen kreeg met haar benen, nvdr), heb ik een duivelse schrik voor een nieuwe operatie. (zucht) Die hartklep, twee gezwellen in mijn baarmoeder, een paar gebroken enkels... Ik heb altijd wel iets voor, en dat begint mij een beetje de keel uit te hangen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Xandee  I  shownieuws