Slecht nieuws over Erik Van Neygen, Sanne maakt zich zorgen: "Als het niet lukt, word ik daar heel ongelukkig van" Buitenland
Buitenland

Slecht nieuws over Erik Van Neygen, Sanne maakt zich zorgen: "Als het niet lukt, word ik daar heel ongelukkig van"

Slecht nieuws over Erik Van Neygen, Sanne maakt zich zorgen: "Als het niet lukt, word ik daar heel ongelukkig van"

In de zomer van 2009 werd Erik Van Neygen getroffen door een hersenbloeding. Een jaar later kroop hij opnieuw door het oog van de naald. Sindsdien kampt hij met chronische hoofdpijn.

“Maar omdat ik zo’n optimistische vrouw heb (Sanne, red.), heb ik me nooit down gevoeld en heb ik me telkens weer op nieuwe projecten gestort. Nu kijk ik ernaar uit om 70 te worden", vertelt Erik in Dag Allemaal.

“Ik ben wel voorzichtiger geworden”, reageert Sanne. “Als we op restaurant gaan, kijk ik waar de luidsprekers hangen, of dat het niet tocht... Ik probeer stress te vermijden, en als het niet lukt kan ik daar heel ongelukkig van worden. Want ook al lijkt Erik rustig, inwendig is hij een stresskip. Dan denk ik: komaan Erik, léér daar toch eens uit.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws