Geen goed nieuws over Tanja Dexters: "Dit komt heel vaak voor" Buitenland
Buitenland

Geen goed nieuws over Tanja Dexters: "Dit komt heel vaak voor"

Geen goed nieuws over Tanja Dexters: "Dit komt heel vaak voor"

Tanja Dexters heeft zich vrijwillig in een psychiatrische instelling laten opnemen wegens “psychologische problematiek”. Dat laat haar advocaat weten aan Dag Allemaal.

Dexters liet zich na een ongeval met vluchtmisdrijf vrijwillig opnemen in de psychiatrische afdeling van het AZ Klina in Brasschaat. "Voor een opname van drie weken”, zegt haar advocaat Omar Souidi aan Dag Allemaal. “Het gaat niet over een behandeling in het kader van een alcoholverslaving, laat dat duidelijk zijn."

"Het gaat om een psychologische problematiek, een zoektocht naar balans, even op adem komen. Mentaal heeft ze een moeilijke periode achter de rug, en dat zorgde voor een onevenwicht. Dat wil ze nu herstellen. Ze wil zich weer Tánja voelen, want ze kreeg sterk het gevoel dat ze zichzelf aan het verliezen was.”

Toch is er minder goed nieuws. Ze kan zeker hervallen. “Ze heeft heel bewust deze keuze gemaakt. (...) Ze is dus zeker gemotiveerd. Maar goed, ik kan helaas niet uitsluiten dat ze nog een paar keer hervalt. Dat schijnt heel vaak voor te komen met mensen die deze behandeling volgen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws