Donderdag 12 December 2019 - 09:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story  I   door Redactie

Anke Buckinx heeft slecht nieuws over haar relatie: "Ik moet soms echt moeite doen"

Anke Buckinx heeft slecht nieuws over haar relatie:

Anke Buckinx heeft het niet zo makkelijk om alles bol te werken nu er een tweede kind is. Anke heeft een dochtertje, Lou, van 4,5 jaar en kreeg er een half jaar geleden nog een zoontje bij.

De radiopresentatrice van Joe staat erop om haar zoontje borstvoeding te geven. Dat gaat echter ten koste van de romantiek met haar vriend.

"Een van mijn voornemens voor het nieuwe jaar is een betere balans vinden tussen werk en gezin. Momenteel werk ik meer dan voltijds, en dat wordt me soms te veel. Elke avond in bed denk ik: weer een dag overleefd! Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel gelukkig, maar ik mis gewoon tijd", zegt Anke in Story.

Ook haar relatie lijdt eronder. "We zijn alleen maar bezig met praktische zaken: Tom doet de ochtendshift, ik de avondshift. Het is een heel heftige periode in ons leven, en toegegeven: Tom krijgt het af en toe hard te verduren – als ik plots een acute stressaanval krijg. Gelukkig begrijpt hij dat we door slaapgebrek allebei op ons tandvlees leven en is hij nuchter genoeg om te weten dat het maar tijdelijk is. Maar de romantiek is bij ons even ver te zoeken. Ik moet soms echt moeite doen om mijn lief een fatsoenlijke kus te geven voor ik ga slapen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anke Buckinx  I  shownieuws