Donderdag 12 December 2019 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Verontrustende berichten over Dany Fabry: "De dokters hebben dat ontdekt"

Verontrustende berichten over Dany Fabry:

Het gaat niet zo goed met Dany Fabry. Er werd een vlek op de longen ontdekt bij de 71-jarige zanger. Hij moet nu zware medicatie slikken.

"Ze hebben twee puncties van mij n longen gedaan en ik moest al een paar keer onder de PET-scan. Blij kt nu dat ik een vlek op mij n longen heb", vertelt Fabry in Dag Allemaal.

Gelukkig is het geen kwaadaardige tumor. "Gelukkig niet. Tot nu toe zijn er geen kankercellen aangetroffen. Maar honderd procent zeker zij n ze daar nooit van. Eind deze maand moet ik dus opnieuw onder de scanner. En de komende weken moet ik zware medicatie slikken, want het is niet uitgesloten dat die vlek een infectie is."

"Als over een paar weken blijkt dat die vlek groter is geworden, moet ik sowieso een zware operatie ondergaan, waarbij ze een stuk van een longkwab wegsnijden. En dat is naar verluidt toch een erg complexe ingreep. Blij kbaar houdt zo’n operatie ook een gevaar in voor de stembanden, dus ik kan alleen maar hopen dat het een infectie is en dat de medicatie snel aanslaat."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Dany Fabry  I  shownieuws