Verontrustende berichten over Dany Fabry: "De dokters hebben dat ontdekt" Buitenland
Buitenland

Verontrustende berichten over Dany Fabry: "De dokters hebben dat ontdekt"

Verontrustende berichten over Dany Fabry: "De dokters hebben dat ontdekt"

Het gaat niet zo goed met Dany Fabry. Er werd een vlek op de longen ontdekt bij de 71-jarige zanger. Hij moet nu zware medicatie slikken.

"Ze hebben twee puncties van mij n longen gedaan en ik moest al een paar keer onder de PET-scan. Blij kt nu dat ik een vlek op mij n longen heb", vertelt Fabry in Dag Allemaal.

Gelukkig is het geen kwaadaardige tumor. "Gelukkig niet. Tot nu toe zijn er geen kankercellen aangetroffen. Maar honderd procent zeker zij n ze daar nooit van. Eind deze maand moet ik dus opnieuw onder de scanner. En de komende weken moet ik zware medicatie slikken, want het is niet uitgesloten dat die vlek een infectie is."

"Als over een paar weken blijkt dat die vlek groter is geworden, moet ik sowieso een zware operatie ondergaan, waarbij ze een stuk van een longkwab wegsnijden. En dat is naar verluidt toch een erg complexe ingreep. Blij kbaar houdt zo’n operatie ook een gevaar in voor de stembanden, dus ik kan alleen maar hopen dat het een infectie is en dat de medicatie snel aanslaat."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws