Veldritwereld spreekt straffe taal over Wout Van Aert: “Geen rekening mee houden” Sport
Sport

Veldritwereld spreekt straffe taal over Wout Van Aert: “Geen rekening mee houden”

Veldritwereld spreekt straffe taal over Wout Van Aert: “Geen rekening mee houden”

Op 12 januari vindt het Belgisch Kampioenschap cyclocross plaats in Antwerpen. Toon Aerts zal alvast zijn Belgische titel verlengen.

De zandcross zou een kolfje naar zijn hand moeten zijn. “Antwerpen is inderdaad niet een van mijn favoriete parcoursen, maar ik heb nu goed getraind dus aan de conditie zou het dan niet mogen liggen”, zegt Aerts in Cycling.be. “Wat de favorieten betreft, schuif ik vooral Laurens Sweeck en Tim Merlier naar voren."

Tegen dan zou ook Wout Van Aert weer in het veld te zien zijn. “Maar met hem houd ik geen rekening”, klinkt het bij de Belgische kampioen. “Niemand zal verrast zijn als hij toch Belgisch kampioen wordt, maar het zou wel heel straf zijn als hij op twee weken tijd al kan winnen. Voor hem is de grootste overwinning dat hij dit seizoen al terug aan veldritten kan deelnemen na zijn zware blessure. Daar heb ik immens veel respect voor."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws