‘Radja Nainggolan dwarsboomt transferplannen van Club Brugge’ Sport
Sport

‘Radja Nainggolan dwarsboomt transferplannen van Club Brugge’

‘Radja Nainggolan dwarsboomt transferplannen van Club Brugge’

Club Brugge maakt achter de schermen werk van versterking in januari. Het bestuur van Club is van mening dat het een nieuwe spits nodig heeft.

Eén van de spelers die de jongste dagen nadrukkelijk aan Club Brugge werd gelinkt, is Cyriel Dessers (24). Hij scoort bij Heracles in Nederland aan de lopende band en zou ook de ploeg van Philippe Clement van pas komen.

Nainggolan moeit zich

Of Dessers straks naar Club Brugge zal verhuizen, is echter nog maar de vraag. Dessers kan ook naar Cagliari, dat steeds concreter wordt voor de Belg. Volgens de laatste geruchten in Italië zou Radja Nainggolan, dé sterspeler bij Cagliari, Dessers hebben aangeraden bij Cagliari.

De scouts van Cagliari kwamen Dessers wel op het spoor, maar het is Nainggolan die hen er daarna op wees dat zijn landgenoot een prima aanwinst zou zijn. Nainggolan zou Dessers ook willen overtuigen om bij Cagliar te tekenen. En zo lijkt Il Ninja de transferplannen van Club Brugge dus flink te dwarsbomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws