Vrijdag 13 December 2019 - 20:30   I   Foto: VTM  I   Bron: ShowbizzTV  I   door Redactie

Kürt Rogiers dropt enorme bom over terugkeer van Niels Destadsbader in Familie: “Leuke aanwinst”

Kürt Rogiers dropt enorme bom over terugkeer van Niels Destadsbader in Familie: “Leuke aanwinst”

Kürt Rogiers won op de Story Awards de prijs voor Beste Acteur. Kürt, die Lars speelt in ‘Familie’, kreeg een moeilijke vraag voorgelegd door ShowbizzTV.

Zo moest de acteur de achternamen van de nieuwe personages (van Karen Damen en Jeroen Van Dyck) schuldig blijven. “Geen idee”, gaf Kürt toe. Al had hij een goed excuus. “Personages worden nooit met familienamen genoemd. Ik weet dat dat personage er al tussen staat – Tony heet hij, zeker? – dus ik lees alle scenario’s, maar ik heb geen idee wat de familienamen zijn."

Wanneer de reporter uitlegt dat het personage van Karen Damen, Vanessa, met haar achternaam Mariën heet, en het personage van Niels Destadsbader Pim Mariën was, kijkt Kürt vreemd op. “Ik heb er echt waar geen idee van of dit toeval is of niet. Zou kunnen. Hoe spannend zou dat wel zijn?”, vraagt de acteur zich luidop af.

Leuke aanwinst

“Niels in ‘Familie’: dan zingt hij de generiek en speelt hij ook nog eens mee. Leuke aanwinst”, zegt Kürt nog. “Ik vind Niels een heel leuke artiest en een heel fijne mens. Ik kan me het zo voorstellen dat dat heel fijn samenwerken is.” Waarna hij nog een oproep plaatst: “Niels, kom maar af!"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kürt Rogiers  I  Niels Destadsbader  I  shownieuws  I  Familie