Zaterdag 14 December 2019 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Mathieu van der Poel boezemt tegenstanders angst in met straffe uitspraak: “Ik ben er klaar voor”

Mathieu van der Poel boezemt tegenstanders angst in met straffe uitspraak: “Ik ben er klaar voor”

Mathieu van der Poel is zonder enige twijfel dé man van de eerste helft van het veldritseizoen. Hij sloot misschien pas later aan bij de rest, maar hoe zijn rentree verliep tot dusver was niets minder dan bewonderenswaardig.

Vanaf het ogenblik dat zijn terugkeer een feit was, reed Mathieu van der Poel de tegenstand op een hoopje. Toch hoorden we hem de eerste crossen nog jammeren over zijn vormpeil. Hij voelde zich nog niet honderd procent. Maar wie hem zag crossen, keek vanaf dag één met ongeloof en ontzag. De concurrenten keken het met lede ogen aan.

Vrijdag deelde Mathieu een post op Instagram waarin hij zegt dat hij terugblikt op een geweldig eerste deel van het seizoen en dat hij terug is van zijn stage. “Ik heb samen met mijn teamgenoten echt genoten van het harde werk en de zon in Spanje. Ik ben helemaal klaar voor deel twee”, schrijft hij erbij. Dus nu is hij er pas écht klaar voor? De tegenstanders zullen het graag horen.

Op de foto zien we trouwens Mathieu die achter zich kijkt en niets ziet dan een grote leegte. Of hoe een beeld soms toch meer zegt dan duizend woorden.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Mathieu van der Poel  I  sport  I  veldrijden