Zaterdag 14 December 2019 - 10:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Opnieuw zware tegenslag voor Joris uit Blind Getrouwd

Opnieuw zware tegenslag voor Joris uit Blind Getrouwd

Het zit Joris Brauns écht niet mee in de liefde. Vorige week nog deelde hij een foto op Instagram met een romantisch bijschrift, maar een paar dagen later liep deze relatie alweer op de klippen.

Of zo leek het toch. Eva, het meisje dat mee op de foto stond, liet aan Dag Allemaal weten dat de relatie eerder al stopgezet was, en dat Joris haar met dit bericht alleen maar onder druk wilde zetten. Niet waar, zegt Joris. “Op dat moment waren Eva en ik nog wél samen."

Eva liet eveneens aan het weekblad weten dat zij zelfs een klacht heeft ingediend. Joris legt als volgt uit: “Vorige week wilde ik met haar gaan praten, omdat zij beweerde dat enkele van mijn goeie vriendinnen opzichtig met mij hadden staan flirten. Dat is helemaal niet waar, en ik wilde haar confronteren met die leugen."

Agressief

Maar een goed gesprek is er dus niet van gekomen. Integendeel. “Dat gesprek is compleet de verkeerde kant opgegaan. Zij gedroeg zich heel agressief… Ze heeft toen zelfs een glazen deur tegen mij gegooid. En ineens stonden haar vader en broer daar, om mij te bedreigen. Ik heb toen de politie gebeld."

Heeft hij dan klacht ingediend tegen haar? “In eerste instantie niet”, klinkt het bij Joris. “Maar ik ben er nog niet uit of ik alsnog stappen ga ondernemen. Eva is een lief meisje. En ik vind het jammer dat zij zich zo gekwetst voelt, maar dit gaat me toch te ver."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Joris Brauns  I  shownieuws  I  Blind Getrouwd