Zaterdag 14 December 2019 - 18:30   I   door Redactie

"Het kan zijn dat Marc Coucke Anderlecht moet verkopen"

Marc Coucke is ondertussen al bijna twee jaar eigenaar van RSC Anderlecht. Tot op heden blijven successen echter uit. Een doorn in het oog van Coucke. Het is ondertussen zelfs maar de vraag of hij nog heel lang bij Anderlecht zal blijven...

Volgens Jan Mulder is het niet uitgesloten dat Coucke paars-wit binnenkort moét verkopen. "Goh... Voor je het weet, gaat het mis. Het is meerdere grote clubs overkomen", steekt Mulder in Het Laatste Nieuws van wal.

"Ik vind het tricky, rijke mensen die zo'n club kopen en even makkelijk weer verkopen, of moéten verkopen, omdat ze persoonlijk in de problemen komen. Ik beweer niet dat het zo zal eindigen bij Coucke, maar toch - dat proces van hem met de Amerikanen, dat hangt er toch."

"Verschueren gaat gebukt onder hoe slecht Anderlecht wel is"

Mulder vindt het erg dat zijn geliefde club het momenteel zo moeilijk heeft. Tegelijkertijd heeft hij ook medelijden met de familie Verschueren. "De malaise duurt me nu toch te lang, hoor. Natuurlijk gaat de affectie nooit weg, blijf ik hopen, en corrigeer ik mezelf na elke flard van kritiek."

"Als ik Michael Verschueren zie zitten in de tribune - hij lijdt. Hij gaat oprecht gebukt onder hoe slecht Anderlecht wel is. Daar heb ik dan mee te doen - ik meen dat. En Michel Verschueren wordt waarschijnlijk extra melancholisch door zijn leeftijd."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal