27-jarige man klaagt ouders aan om wel heel vreemde reden Buitenland
Buitenland

27-jarige man klaagt ouders aan om wel heel vreemde reden

27-jarige man klaagt ouders aan om wel heel vreemde reden

Een Indische man is van plan zijn ouders aan te klagen voor zijn geboorte. Hij heeft daar namelijk geen toestemming voor gegeven, zo schrijft BBC NEWS.

Volgens Raphael Samuel, een 27-jarige zakenman uit Mumbai, is het fout om kinderen ter wereld te brengen omdat ze dan hun hele leven moeten lijden. Uiteraard begrijpt hij dat onze toestemming niet verkregen kan worden voordat we geboren zijn, maar toch beweert hij met nadruk dat “het niet onze beslissing is om geboren te worden.”

Samuel gelooft dat het leven zo ellendig is dat mensen onmiddellijk moeten stoppen met zich voort te planten. En omdat we er niet om gevraagd hebben geboren te worden, zouden we voor de rest van ons leven betaald moeten worden om te leven.

“De mensheid heeft geen doel”, zegt Samuel. “Zoveel mensen lijden. Als de mensheid uitgestorven is, zouden de aarde en dieren veel gelukkiger zijn. Ze zullen zeker beter af zijn. Ook zal geen enkel mens dan lijden. Het menselijk bestaan is totaal zinloos.”

Nu wil Samuel zijn ouders dus aanklagen, maar die reageren er met humor op. “Ik bewonder het lef van mijn zoon om zijn ouders voor de rechter te brengen, wetende dat we beide advocaten zijn”, aldus zijn moeder. “En als Raphael een rationele verklaring zou kunnen vinden over hoe we zijn toestemming zouden hebben kunnen vragen om geboren te worden, dan zal ik mijn schuld accepteren.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws