Pas getrouwd koppel scheidt na drie minuten door schokkende opmerking van bruidegom Buitenland
Buitenland

Pas getrouwd koppel scheidt na drie minuten door schokkende opmerking van bruidegom

Pas getrouwd koppel scheidt na drie minuten door schokkende opmerking van bruidegom

Het zou het kortste huwelijk in de geschiedenis van Koeweit zijn, aldus The Daily Mirror. Het koppel verliet niet eens het gerechtsgebouw als man en vrouw.

Een koppel kreeg een echtscheiding drie minuten nadat ze man en vrouw waren verklaard. De reden? De kersverse bruidegom maakte de bruid belachelijk toen ze hun huwelijksceremonie verlieten.

Na de gerechtelijke procedure draaide het pas getrouwde koppel zich om om het gerechtsgebouw te verlaten, maar de bruid struikelde. De bruidegom zou haar dan dom hebben genoemd voor het vallen. De vrouw werd kwaad en eiste dat hun huwelijk onmiddellijk beëindigd werd. De rechter stemde in en verklaarde het huwelijk nietig, drie minuten nadat hij hen had getrouwd.

Het verhaal deed online de ronde en veel mensen geloven dat de bruid het juiste heeft gedaan. Iemand schreef op Twitter: “Een huwelijk zonder respect is al van bij het begin een mislukking.” Een ander voegde daaraan toe: “Als hij zo al doet vanaf het begin, is het beter om hem te verlaten.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws