Slecht nieuws voor Wout Van Aert: “Zo weinig mogelijk” Sport
Sport

Slecht nieuws voor Wout Van Aert: “Zo weinig mogelijk”

Slecht nieuws voor Wout Van Aert: “Zo weinig mogelijk”

Wout Van Aert is momenteel enorm hard aan zijn terugkeer aan het werken. De Belgische wielerliefhebbers kijken er dan ook vol ongeduld naar uit om hem – hopelijk – aan de start te zien staan in Loenhout.

Sporza-commentatoren Michel Wuyts en Paul Herygers blikten alvast even vooruit. “Ik denk dat de Wout Van Aert er goed aan doet om terug te komen in de cross van Loenhout, waar de blubberstroken beperkt blijven”, zegt Wuyts. “Ik wil hem eigenlijk bij zijn eerste crossen zo weinig mogelijk van de fiets zien springen."

Voormalig wereldkampioen en co-commentator Paul Herygers maakt zich daar echter geen zorgen over. “Hij zal wel getraind zijn, hoor, Wout Van Aert kennende.” Toch ziet hij een ander heikel punt.

Pijn

“Maar hoe hij zich eigenlijk nu moet voelen… Ik denk dat als hij de cross in Ronse gezien heeft – en die zal hij gezien hebben – dat zou helemaal zijn ding geweest zijn: die modder en dan heel even een wankelende van der Poel. Dat moet pijn doen, zoiets. Dat zou hij als de beste gekund hebben. Ja, we missen hem elke dag meer en meer”, besluit Herygers.

Populair

Laatste nieuws