Cath Luyten zwaar onder vuur: “Dit deugt gewoon niet” Buitenland
Buitenland

Cath Luyten zwaar onder vuur: “Dit deugt gewoon niet”

Cath Luyten zwaar onder vuur: “Dit deugt gewoon niet”

Donderdag 12 december was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Vandaag over een jaar’ te zien op Één. Hierin proberen gewone Vlamingen iets bijzonders te realiseren.

In weekblad Humo is de recensie niet bepaald positief. ‘Dwarskijker’ refereerde nu en dan zelfs naar de jaren ’90. “In de toon, de generiekjes en het decor van ‘Vandaag over een jaar’ kon je de jaren ’90 ruiken, klinkt het. “De melange deed denken aan praatprogramma’s van toen, waarin van empathie bruisende lui als Marlène De Wouters munt sloegen uit medeleven. Desnoods met een voorhamer.

Ook werd er volgens ‘Dwarskijker’ te zwaar op het gemoed gespeeld met “linke emopraatjes”, zoals bij de onfortuinlijke Cindy. Zij belandde na een foutgelopen epidurale in een rolstoel. “Tijdens zulke tranerige scènes werd er geregeld geschakeld naar het publiek, waar een ingezetene, die het bij al die miserie ook niet meer drooghield, voor de camera een zakdoek volsnoot: een trucje dat nooit gedeugd heeft, zelfs niet in de jaren ’90."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws