-->

Jeroom doet straffe uitspraak over De Slimste Mens: “Om die reden zet je me best niet naast Barbara Sarafian”

Jeroom doet straffe uitspraak over De Slimste Mens: “Om die reden zet je me best niet naast Barbara Sarafian”
Dinsdag 17 December 2019 - 13:30   I   Foto: Instagram   I  Bron: Humo  I  

Cartoonist Jeroom is zonder twijfel een van de meest populaire juryleden uit ‘De Slimste Mens’. In weekblad Humo laat hij zich uit over zijn collega-juryleden.

De voorbije zat Jeroom tijdens de finale steevast naast Jonas Geirnaert. Dit seizoen zit hij naast James Cooke, toch een heel ander karakter. “Voor mij is hij een zeer geschikt jurylid om naast te zitten, omdat mijn humor het best gedijt naast iemand die, in schrille tegenstelling tot ikzelf, menselijke warmte uitstraalt”, zegt Jeroom.

“Om die reden zet je me best niet naast Barbara Sarafian: we moeten het allebei hebben van onze pokerface, en onze welgemikte oneliners. De redactie heeft dat goed begrepen, en heeft er dit seizoen op toegezien dat ze iemand als Margriet Hermans niet naast een tweede Margriet Hermans zetten, als je begrijpt wat ik bedoel, maar naast een komiek die af en toe eens een mop schiet: zo kan Margriet helemaal loos gaan met verhalen over vaginale droogte, en behoudt het programma toch z’n spankracht”, besluit hij.

TAGS  I  Jeroom  I  Barbara Sarafian  I  shownieuws  I  De Slimste Mens