Nieuwe ‘Thuis’-actrice Eva Vanduren zorgt voor ophef: “Dit staat er te gebeuren” Buitenland
Buitenland

Nieuwe ‘Thuis’-actrice Eva Vanduren zorgt voor ophef: “Dit staat er te gebeuren”

Nieuwe ‘Thuis’-actrice Eva Vanduren zorgt voor ophef: “Dit staat er te gebeuren”

Sinds een paar weken is er een gloednieuw decor in de populaire serie ‘Thuis’: Bar Madame. Een nieuwe ontmoetingsplaats voor de personages, en uitgebaat door nieuwe aanwinst Frederieke, gespeeld door Eva Vanduren.

Eva windt er geen doekjes om: “Dit wil ik voor de rest van mijn leven doen”, klinkt het in Dag Allemaal. En dan te zeggen dat zij geen enkele tv-ervaring had toen ze auditie ging doen. “Ik heb al vaker opgetreden als sopraan, maar wilde het ook eens proberen als actrice in het fictiewereldje. Ik heb dan mijn kans gewaagd tijdens een open auditie van ‘Thuis’, zonder dat ze specifiek naar iemand op zoek waren."

Ondertussen heeft Frederieke met Bar Madame zelfs haar eigen decor. “Eerst dacht ik dat de Frens zou heropend worden, en dat mijn personage daar achter de toog zou staan”, bekent Eva. “Maar het bleek om een nieuw café te gaan."

Trots

Dit gloednieuw café werd uiteindelijk Bar Madame. "Bar Madame heeft alles om uit te groeien tot een nieuwe ontmoetingsplaats voor heel wat personages. Frederieke is dan ook geen toevallige voorbijgangster. Ze springt niet alleen qua uiterlijk en karakter in het oog, maar zal ook op het verhaal wegen. Daar ben ik wel trots op."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws