-->

Onrustwekkende berichten over zangeres Trisha: “Het is voorbij”

Onrustwekkende berichten over zangeres Trisha: “Het is voorbij”
Donderdag 19 December 2019 - 10:00   I   Foto: Facebook   I  Bron: Dag Allemaal  I  

Zangeres Trisha (36) laat zich opnieuw opnemen in een psychotherapeutisch centrum. “Daar ben ik op m’n plek”, zegt ze in Dag Allemaal.

Voor de tweede keer op korte tijd laat Trisha zich opnemen om haar mentale problemen aan te pakken. Toch liet ze niet zo lang geleden verstaan dat ze binnenkort weer wil optreden. “Het is een geluk - of ongeluk, ik weet niet hoe ik het moet noemen - maar Dennie (Demaro, haar manager, nvdr) heeft jaren geleden ook diep gezeten."

“Door in Dag Allemaal over mijn miserie te lezen, heeft hij gezegd: ‘Ik ga Trisha hierdoor helpen.’ Hij zal mij niet laten optreden zolang ik daar niet klaar voor ben. Intussen werken we aan nieuwe liedjes, misschien ook een album."

Voorbij

De zangeres zit momenteel vol twijfels en vraagt zichzelf luidop af of de mensen de nieuwe Trisha wel graag zullen hebben. En wie is dat dan exact, deze 'nieuwe' Trisha? “Dit kan ik nu al zeggen: altijd lachen en ja knikken, en iedereen een plezier doen... Dat lukt me echt niet meer. Dat is voorbij", aldus de zangeres.

TAGS  I  Trisha  I  shownieuws