Geweldig nieuws voor Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans: “Al een tijdje” Buitenland
Buitenland

Geweldig nieuws voor Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans: “Al een tijdje”

Geweldig nieuws voor Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans: “Al een tijdje”

2019 was geen gemakkelijk jaar voor Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans. Na een relatie van negen jaar besloten zij en haar man, Nico Vergaelen, een punt achter hun relatie te zetten.

Maar na deze moeilijke periode heeft Celien eindelijk nog eens goed nieuws gekregen. De zangeres kan namelijk aan de slag bij MENT. Dat meldt de Showbizzsite. Haar debuut zal ook niet lang op zich laten wachten: ze presenteert samen met haar collega’s de ‘Kerst Top 100’.

“Ik heb er super veel zin in en kan niet wachten om eraan te beginnen. Ik hoop dat mensen massaal kijken. Mijn rode kaken en zenuwachtige lachje krijgen ze er alvast gratis bij”, lacht ze.

Vrolijker

Ook bij MENT TV zelf zijn ze enorm opgetogen met hun nieuwe aanwinst. Marc Hallez van MENT TV: “Om eerlijk te zijn… Celien stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Met de nieuwe studio hebben we nu de mogelijkheid om live programma’s te maken en ook quizzen en grotere praatprogramma’s."

"Binnen die context past vlotte, vrolijke Celien 100 procent", aldus Hallez. "Ze ademt gewoon de MENT-sfeer uit. Wij zijn dan ook blij met haar komst. Ze maakt de zender nog een stukje vrolijker en spontaner."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws