Kyra Gantois heeft geen goed woord over voor haar ex, Anuna De Wever: “What the fuck” Royalty
Royalty

Kyra Gantois heeft geen goed woord over voor haar ex, Anuna De Wever: “What the fuck”

Kyra Gantois heeft geen goed woord over voor haar ex, Anuna De Wever: “What the fuck”

Kyra Gantois, de mede-oprichtster van Youth For Climate, heeft op Twitter hard uitgehaald naar haar ex-vriendin, Anuna De Wever.

Gantois is verontwaardigd over het feit dat De Wever volgens haar genoeg tijd had om terug te keren, nadat bekend raakte dat de klimaattop naar Madrid verplaatst werd. De Wever koos er volgens Gantois voor om “verder naar het Amazonewoud te gaan en een week in het mooie Brazilië te blijven."

“Om dan op vakantie naar Martinique te gaan om van daar eens te videochatten met de COP in Madrid, om dan van daar naar Aruba te gaan, om dan midden januari terug te komen met een cargoschip”, vervolgt Gantois.

Geloofwaardigheid

“Ik weet niet hé, maar ik zit hier rustig te studeren voor mijn examens, heb YFC opgegeven door het pestgedrag en al de stress die erbij kwam kijken en zij zit rustig de geloofwaardigheid van de organisatie waar ik mijn leven ingestoken heb in twijfel te trekken. Ik heb niks persoonlijk tegen Anuna, maar what the fuck”, klinkt het nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws