Finaliste van De Slimste Mens Astrid Stockman heel eerlijk: “Hier maak ik me wel zorgen over” Buitenland
Buitenland

Finaliste van De Slimste Mens Astrid Stockman heel eerlijk: “Hier maak ik me wel zorgen over”

Finaliste van De Slimste Mens Astrid Stockman heel eerlijk: “Hier maak ik me wel zorgen over”

Woensdagochtend werd het startschot gegeven van De Warmste Week. De presentatoren mochten al een paar bekende koppen verwelkomen achter de micro. Zo ook ‘De Slimste Mens’-finaliste Astrid Stockman.

Astrid liet weten hoe het voelt om mee te doen in de populairste quiz van Vlaanderen. “Ik was wel zenuwachtig hoor”, vertelt Astrid. “Maar als je er een tijdje inzit, wordt het wel chill.” Maar de finale van vanavond zal niet zo chill worden volgens de operazangeres. “Het zijn twee slimme koppen, dus dat wordt een lastige noot om te kraken."

Dankzij ‘De Slimste Mens’ is haar leven danig overhoop gegooid, laat ze ook weten. “Het is best intens. Niemand kende mij, maar aangezien ik er een tijdje inzat is er op korte tijd veel veranderd”, zegt ze. “Mensen klampen mij nu vaak aan op straat. Nu zou ik graag nog eens naar de Delhaize willen gaan zonder dat ik me zorgen moet maken over hoe ik eruit zie. Heb ik vettig haar? Of puisten? Al valt het goed mee hoor, het is best leuk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws