Mannen die Michel Lelièvre in elkaar sloegen: "Als hij terugkeert doen we met hem wat hij met die kinderen heeft gedaan" Royalty
Royalty

Mannen die Michel Lelièvre in elkaar sloegen: "Als hij terugkeert doen we met hem wat hij met die kinderen heeft gedaan"

Mannen die Michel Lelièvre in elkaar sloegen: "Als hij terugkeert doen we met hem wat hij met die kinderen heeft gedaan"

De mannen die woensdag het appartement van Michel Lelièvre vernield hebben nadat hij in elkaar werd geslagen in Anderlecht hebben daar geen spijt van. Dat vertellen ze aan Sudpresse.

De woonst van Lelièvre werd ondersteboven gekeerd en vernield. Vervolgens werd hij op straat omsingeld door drie mannen. Die sloegen hem tegen de grond en gaven hem nog meerdere klappen toen hij op de grond lag. Uiteindelijk kon een metgezel de mannen verjagen.

“Een van de mannen uit de wijk heeft hem herkend”, legt iemand van een grote groep van dertigers uit aan Sudpresse. “Lelièvre is de enige blanke hier, dus die kan niet onopgemerkt voorbijlopen.”

“Een gast zag hem en heeft een mep gegeven. Hij viel op de grond. We hebben die pedofiel doen vluchten.”

“Hij verdiende eigenlijk meer dan dat”, zegt een andere man. “Het had veel erger kunnen zijn. We willen hem hier niet meer. Als hij terugkeert, zullen we met hem doen wat hij met die kinderen gedaan heeft.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws