-->

Zangeres Trisha heeft het er heel moeilijk mee: “Dit miste ik bij mijn kinderen”

Zangeres Trisha heeft het er heel moeilijk mee: “Dit miste ik bij mijn kinderen”
Zaterdag 21 December 2019 - 07:45   I   Foto: Facebook   I  Bron: Dag Allemaal  I  

Zangeres Trisha (36) is aan de beterhand. Ze ging de laatste tijd door een enorm moeilijke periode, en liet zich zelfs opnemen in een psychotherapeutisch centrum.

Daar kwam ze tot nieuwe inzichten in verband met haar mentale problemen. De ongemakkelijke situatie met haar ouders bleek een bron van heel wat ongemakken. Het zorgde er onder meer voor dat Trisha maar moeilijk een band kon opbouwen met haar eigen kinderen. “De binding die ik bij mijn ouders miste, had ik ook niet met mijn kinderen”, zegt ze in Dag Allemaal.

“Nu wel, ik merk dat aan kleine dingen: ik geef hen spontaan een knuffel, steek wel honderd keer per dag mijn duim omhoog als ze iets goed doen”, aldus Trisha. “Als ik nu iets moois aan de kinderen geef of met hen beleef, worstel ik er enorm mee dat ik dat nooit zelf heb gehad."

Priester

Zelf heeft Trisha geen contact meer met haar ouders. “Ik hoopte dat ze zouden reageren op mijn noodkreet op de sociale media”, geeft de zangeres toe. “Maar het enige wat zij deden, was een priester vragen mij te bellen. Om te horen hoe het met mij was. Dat was hun poging tot toenadering. Weet je. Ik ben niet meer zo kwaad op hen, vooral ontgoocheld”, besluit ze.

TAGS  I  Trisha  I  shownieuws