-->

Jeroom doet erg verrassende onthulling: “Ze bieden me veel geld als ik dit zou doen”

Jeroom doet erg verrassende onthulling: “Ze bieden me veel geld als ik dit zou doen”
Zaterdag 21 December 2019 - 10:30   I   Foto: Instagram   I  Bron: Humo  I  

Jeroom leek de voorbije week niet van het kleine scherm weg te branden. Niet alleen zetelde hij in de jury van ‘De Slimste Mens’, maar we zagen hem ook met bloem, melk en eieren in de weer in de kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’.

In Humo verklapt Jeroom een klein geheimpje. “Weinig mensen weten dit van mij, want ik heb er ook nooit zo mee te koop gelopen, maar ik heb werkelijk níéts met bakken”, grapt hij.

“Maar ik kijk wel altijd bijzonder graag naar ‘Bake Off Vlaanderen’. Dus toen de vraag binnenkwam of ik wilde meedoen, heb ik meteen ‘Doe ik!’ geroepen, zelfs zonder eerst mijn impresario op de hoogte te brengen", zegt de cartoonist. "Er is ook een Hoger Doel mee gemoeid: ik wil Vlaanderen laten zien dat bakken in wezen doodsimpel is. Hoe moeilijk kan het zijn, als zelfs ik het kan?"

Nooit meer

Tot slot kan er nóg een grapje van af. “Mijn deelname aan het programma heeft me ook geen windeieren gelegd: enkele grote fabrikanten van keukentoestellen hebben me al benaderd, en bieden veel geld als ik beloof nooit meer een van hun toestellen te werken."

TAGS  I  Jeroom  I  shownieuws