Zaterdag 21 December 2019 - 10:00   I   door Redactie

Mourinho haalt zwaar uit: "Misschien moet Vertonghen dat eens doen"

Mourinho haalt zwaar uit:

José Mourinho staat nog maar enkele weken aan het roer bij Tottenham Hotspur, maar hij drukt er wel zijn stempel. Zo kreeg Toby Alderweireld, dankzij wat hulp van de nieuwe coach, een nieuw contract. Is het dan nu de beurt aan Jan Vertonghen, die andere Rode Duivel die einde contract is bij The Spurs?

Als het van Mourinho afhangt, tekent ook Vertonghen gauw bij. Eén probleem: de onderhandelingen tussen club en speler schieten maar niet op.

"Een speler tekent een contract wanneer de club dat wil - ik ben de club, mister Levy is de club. Wanneer een speler dat wil. Wanneer de familie dat wil. Wanneer de zaakwaarnemer dat wil", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Mourinho.

"Als een van de partijen dwarsligt, wordt het moeilijk om een akkoord te bereiken"

"Als een van de partijen dwarsligt, wordt het moeilijk om een akkoord te bereiken. Tenzij de speler van makelaar verandert en er een neemt die wel wil meewerken", gaf Mourinho nog wat goede raad mee aan Vertonghen.

Of Vertonghen effectief van makelaar gaat veranderen, is nog maar de vraag. De Rode Duivel laat zich vertegenwoordigen door zijn goede vriend, en ex-ploegmaat, Tom De Mul.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tottenham  I  Rode Duivels  I  voetbal