Antwerp ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag tegen STVV Sport

Antwerp ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag tegen STVV

Net als alle andere topclubs dit weekend, heeft ook Royal Antwerp FC punten laten liggen. Op het veld van STVV leek de ploeg van Laszlo Bölöni te gaan verliezen, maar in blessuretijd zorgde Lior Refaelov vanop de stip voor de 1-1-eindstand.

Na een evenwichtige eerste helft stond er nog een 0-0-tussenstand op het scorebord. Sousa kreeg de grootste kans, maar mikte het leer -jammer genoeg voor STVV - naast.

Na rust kon het beide kanten op, maar in de absolute maakte Suzuki plots het verschil. Hij profiteerde nadat Bolat een schot van Sousa loste en maakte er 1-0 van.

Refaelov met 1-1

STVV had gewonnen spel, maar in blessuretijd kwam Antwerp nog langszij. Het kreeg een strafschop en Refaelov nam zijn verantwoordelijkheid door de bal op te eisen en binnen te trappen.