Geïrriteerde Kompany tijdens TV-interview: “Dan is het maar zo, hé” Sport
Sport

Geïrriteerde Kompany tijdens TV-interview: “Dan is het maar zo, hé”

Geïrriteerde Kompany tijdens TV-interview: “Dan is het maar zo, hé”

RSC Anderlecht won zondag met 2-0 van KRC Genk, mét Vincent Kompany negentig minuten op het veld. Na afloop van de wedstrijd stond Kompany de pers te woord, maar tijdens een TV-interview raakte hij wel meteen licht geïrriteerd.

Voor de camera van Play Sports liet Kompany niet meteen het achterste van zijn tong zien en verwees hij meermaals naar het project van Anderlecht. Daarom vroeg de interviewer door over de match en Kompany raakte zichtbaar geïrriteerd.

"Kijk, geen enkele club is te groot om te falen. Kijk maar naar AC Milan en Manchester United. Die zitten al enkele jaren in het vagevuur. Wij gaan onze filosofie gewoon doortrekken. Iedereen zegt dat we play-off 1 moeten halen, dat we Europees voetbal moeten afdwingen. Dit moet, dat moet..."

Visie trouw blijven

"Het enige wat wij moeten doen, is onze visie trouw blijven. Dat is echt het enige", benadrukte Kompany. "Wij volgen ons project en that's it. Als het nu pijn doet, dan is dat maar zo, hé. Op termijn zullen we hier de vruchten van plukken", besloot de speler-manager.

Populair

Laatste nieuws